Welkom in het LandvanMaas waar alles draait om scheppend bezig zijn!


Creatieve zelfexpressie - alle vormen van artistiek bezig zijn zoals tekenen, schilderen, dansen, zingen, boetseren etc - daagt ons uit te experimenteren, te ontdekken, te spelen, inventief te zijn, te focussen, te ontspannen. Super gezond en helend!


Bovendien neemt creativiteit ons mee naar onze binnenwereld, die van onze verlangens en dromen en voorkeuren. Het raakt onze gevoelstonen, geeft persoonlijke inzichten en mogelijkheden tot groei.


Creatieve zelfexpressie zet ons in onze kracht en haalt het beste in ons naar boven. Dat is wat jij en ik en iedereen verdient en wat de wereld nodig heeft!


Coaching & creativiteit

Als creatief intuïtief coach bedenk en faciliteer ik mogelijkheden  - in de vorm van uiteenlopende creatieve workshops en projecten -  voor creatieve zelfexpressie. Ik werk in een-op-een-sessies en met groepen waarbij creativiteit wordt ingezet als middel om in je eigen kracht te komen: dichter bij jouw verhaal, jou behoeften en jou verlangens en jouw plezier. Laat je eigen creatieve levensenergie weer ongeremd en vrij stromen en ervaar de positieve uitwerkingen ervan!


Creatieve producties

Als creatief artist ben ik dagelijks creatief bezig en maak ik talloze creatieve producties, autonoom, in opdracht en in samenwerking. De mogelijkheden zijn legio: illustratieve vormgeving, tekst- en beeldontwikkeling, concept-ontwikkelaar, workshops en lessen ontwikkelen en geven, creatieve inrichting & styling: it makes my heart sing en ik ben jou en/of jouw bedrijf er graag mee van dienst!


We are infinite creators baby, don’t forget!

Pleased to meet you, LINDA